Hollywood22. november 2018

Her er verdens rigeste sangerinde, som du aldrig har hørt om

Ukendt sangerinde tjener mere end Britney Spears og Celine Dion
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sangerinde-helene-fischer-2.jpg
 Foto: Helene-Fischer.de
Hun tjener flere penge end megastjernerne Celine Dion og Britney Spears. Og på finansmagasinet Forbes' liste over de bedst betalte kvinder i musikverdenen er den "hemmelige" sangerinde hun strøget ind på ottendepladsen foran de to ovennævnte.
Men selv om hun tjente 32 millioner dollars (209 millioner kroner) sidste år, har du muligvis aldrig hørt om Helene Fischer.
Den tysk-russiske sangerinde er 34 år og den helt store kvindelige stjerne på den tyske schlager-scene. Hun er meget populær i alle de tysktalende lande, og også hollænderne er glade for den blonde Fischer, hvis kæreste er TV-stjerne og har hendes ansigt tatoveret på sin arm. Og i de tyske ugeblade giver Helene Fischer den som den trofaste, hengivne kæreste, hvis hjerte springer et slag over, når hun tænker på sit livs udkårne.
Schlager-musik kan i tekst og temaer sidestilles med den engelsksprogede verdens country-musik. Og Helene Fischer har peppet genren op med synthesizers og er mere eller mindre Tysklands svar på Taylor Swift, der indtager andenpladsen på Forbes' liste med en indtægt på 523 millioner kroner sidste år. Listen toppes af Katy Perry, der sidste år hev 543 millioner kroner hjem på kontoen. Helene Fischers seneste turné med 69 koncerter i Tyskland, Østrig, Schweiz og Holland rangerer på en placering som nummer syv over de mest indtjenende turnéer i verden i år. I alt solgte hun 800.000 koncertbilletter, og i Berlin på Olympiastadion var der udsolgt, og Fischer spillede for 55.000 mennesker.
I løbet af hendes foreløbige karriere har Helene Fischer udgivet otte studiealbum, fem livealbum og 29 singler. Og Helene Fischer har det fint med at glæde det tysksprogede publikum.
Et gennembrud på engelsk kunne måske løfte hende endnu højere op på Forbes' liste, men det bliver næpppe en realitet. – Jeg har ingen ambitioner om at erobre det engelsksprogede marked, har Helene Fischer tidligere sagt til den engelske avis The Guardian. her er en smagsprøve på Helene Fischers musik:
Her er hele listen over de mest mest indtjenende kvinder i musikverdenen: 1. Katy Perry – 83 millioner dollars (543 millioner kroner) 2. Taylor Swift – 80 millioner dollars (523 millioner kroner) 3. Beyoncé – 60 millioner dollars (392 millioner kroner) 4. Pink – 52 millioner dollars (340 millioner kroner) 5. Lady Gaga – 50 millioner dollars (327 millioner kroner) 6. Jennifer Lopez - 47 millioner dollars (307 millioner kroner) 7. Rihanna – 37,5 millioner dollars (245 millioner kroner) 8. Helene Fischer – 32 millioner dollars (209 millioner kroner) 9. Celine Dion – 31 millioner dollars (202 millioner kroner) 10. Britney Spears – 30 millioner dollars (916 millioner kroner)

Sponsoreret indhold