Hollywood2. september 2016

Her er Steve Irwins rørende takke-brev fra graven

Sidste år opdagede Steve Irwins far ved et rent tilfælde et rørende takkebrev, som den afdøde krokodillejæger havde skrevet flere år før sin alt for tidlige død for 10 år siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/steve_front_0.jpg
 Foto: All Over

I denne weekend er det præcis 10 år siden, at den verdenskendte krokodillejæger Steve Irwin blev tragisk vis blev dræbt under optagelserne til et TV-program.

Og nu – et år årti senere – er der dukket et rørende takkebrev op, som afdøde Steve Irwin skrev til sine forældre. brevet opdagede Steve Irwins far Bob ved et rent tilfælde tidligere på året, da han åbnede en bog, og brevet så faldt ud.

Det skriver det australske medie Perth Now.

Steve Irwin - billeder fra hans liv

I det håndskrevne brev takkede en 32-årig Steve Irwin sine forældre for at gøre ham til en lykkelig person.

- Kære mor og far. En af de nok mest ærgerlige ting i en fyrs liv er, at det tager over 30 år at indse, hvor vigtige I har været i at gøre mig til den, jeg er, at give mig mine værdier, og mest vigtig: at give mig min glæde, skrev krokodillejægeren i sit brev.

- Som 32-årig er jeg endelig begyndt at indse dette. I gode og dårlige tider har I været der. Jeres styrke og udholdenhed til at opfostre mig vil ikke gå ulønnet hen. Min kærlighed til jer er min styrke!- Resten af mit liv vil jeg tænke på de utrolig fantastiske tider, vi har delt. I er mine bedste venner, skrev Steve Irwin, før han afsluttede sit brev med et ”tak”.

https://imgix.seoghoer.dk/brevet.jpg

Brevet fandt Steve Irwins far Bob ved et tilfælde tidligere på året. Se flere billeder nederst i galleriet

Steve Irwin fandt endda mere endnu mere glæde fire år senere, da hans kone Terri fødte parrets første barn, datteren Bindi, og senere også sønnen Robert.

Desværre omkom Steve Irwin 4. september 2006, da han blev stukket i hjertet af en rokke under optagelserne til en dokumentar om farlige dyr i vandet ud for Queensland.

Steve Irwin blev blot 44 år.

Se billeder fra hans liv og af hans familie i galleriet herunder:

Steve Irwin - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold