SE BILLEDET: Her er Sandra Bullocks kæreste

Sandra Bullock danner i den grad par med Bryan Randall. (Foto: All Over)

Sandra Bullock danner i den grad par med Bryan Randall. (Foto: All Over)

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Så er det officielt!

Sandra Bullock, 51, danner par med den tidligere model - nuværende fotograf, Bryan Randall, 49. Mandag aften viste Bullock sin mand frem til premieren på den nye film, 'Our Band Is Crisis', på 'TCL Chinese Theatre' i Hollywood.

Parret har datet hele sommeren - men de mødtes allerede tilbage i januar, da Randall skulle tage portrætter af Bullocks søn, Louis, 5. Men kilder har indtil videre været meget tilbageholdende med at sætte ord på forholdet. Ind til fornylig hed det, at de blot var venner. Men som sommer er blevet til efterår har parret bevist, at der ikke blot var tale om 'summer-loving'.

Sandra holder sig mest i hjembyen, Austin, Texas, hvor hun lever et mere tilbagetrukket liv fra den amerikanske presse. Men parret har i den grad datet i Austin - og på det seneste har de endda dobbelt-datet med nygifte Jennifer Aniston og Justin Theroux her i Hollywood.

Det kan være, at det har sat tanker i gang hos Sandra. I hvert er det efterhånden fem år siden, hun gennemgik den meget smertefulde skilsmisse fra Jesse James. Adskillige kvinder stod frem om indrømmede, at de havde haft affærer med Jesse, og det ledte til en øjeblikkelig skilsmisse.

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close