Hollywood21. maj 2017

Her er den nye babe i ”Pirates of the Caribbean”

I næste uge rammer femte film i om Jack Sparrow og alle de andre pirater biografen. Kaya Scodelario er den nye kvindelige hovedrolle
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08512572.jpg
 Foto: All Over

De fleste tænker nok først om fremmest Keira Knightley i rollen som Elizabeth Swann, når de tænker på kvinder i ”Pirates of the Caribbean”-filmene, og hun er også med i den nye film . Der er flere andre, der har været med - bl.a. Penelope Cruz og Naomie Harris, men nu er der en ny kvinde på banen - eller skibet om man så må sige.

Kaya Scodelario spiller i den kommende film om Captain Jack Sparrow rollen som Carina Smyth, og det er en meget fremtrædende rolle, hun har i filmen.

Og der er måske nogle opmærksomme seere, der synes, at de har set den 25-årige englænder før. Og det er ganske rigtigt. Hun har nemlig spillet med i de populære ”Maze Runner”-film i rollen som Teresa - en rolle hun gentager i ”Maze Runner: The Death Cure”, der kommer næste år.

Desuden er hun gift med Benjamin Walker, som hun har en søn med.

Her kan du se en masse billeder af Kaya Scodelario. Glæder du dig til den nye ”Pirates of the Caribbean”-film? Stem nedenunder galleriet?

Kaya Scodelario

Sponsoreret indhold