Hollywood22. februar 2017

Babyboom i The Hills: Her er de nu

Der er babyboom hos stjernerne fra ”The Hills”. Mere end 10 år efter showet første gang havde premiere, ser det nu endelig ud til, at reality-stjernerne fra hit-serien har fundet kærligheden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hill_1.jpg
 Foto: All Over Press

De var 00’ernes helt store reality-stjerner. "The Hills" pigerne var både unge og smukke, boede i Californien og kæmpede med kærligheden.

Seriens stjerner, som Lauren Conrad og Heidi Montag, blev hurtigt et hit, da seerne fik lov til at komme helt tæt på, når der var drama og intriger med både fyrene og mellem pigerne.

Man fulgte oprindeligt Lauran Conrad og hendes High School liv, i serien ”Laguna Beach”, men da Conrad flyttede til Los Angeles fulgte kameraerne med, og spinoff-serien ”The Hills” blev en realitet.

Lauren Conrad var seriens hovedfigur, men valgte efter femte sæson at trække stikket.

Årsagen var blandt andet, at hende og hendes bedste veninde gennem serien, Heidi Montag, var blevet uvenner.

De to slyngveninder har aldrig fået redet trådene ud.

Hit-serien stoppede i 2010, men førte til endnu en spinoff-serie, ”The City”, med Whitney Port som hovedkarakter. Serien blev dog aldrig en succes og sluttede efter kun to sæsoner.

Men hvad er der sket med Lauren Conrad med den i koniske sorte eyeliner, eller Audrina Patridge som gang på gang fik knust sit hjerte af ”Justin Bobby”?

Vi har samlet et galleri herunder, hvor du kan se, hvad der er sket med stjernerne fra ”The Hills”:

The Hills stjernene

Sponsoreret indhold