Hollywood22. oktober 2015

Her er de bedst betalte komikere

Forbes har offentliggjort listen over, hvilke komikere der har tjent flest penge det seneste år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jerry_seinfeld_aop.jpg
 All Over Press

Forbes har netop offentliggjort en liste over de komikere, der ikke bare får andre til at grine, men som også selv kan grine hele vejen til banken.

I toppen af listen over de bedst betalte komikere finder man Seinfeld-bagmanden Jerry Seinfeld, som det seneste år har indkasseret over 236 millioner danske kroner.

- Få dine venner til at grine, få fremmede til at grine, få penge for at få andre til at grine og få folk til at tale ligesom dig, fordi det er så sjovt, har 61-årige Jerry Seinfeld udtalt om det han kalder komikkens fire stadier.

Listens nummer to er den 36-årige Kevin Hart, som har sat rekord ved at optræde 48 gange med sit show i løbet af året. Kevin Hart har også spillet med i en række film det seneste år, blandt andet "The Wedding Ringer" og "Think Like a Man Too", og alt i alt er der gået over 187 millioner kroner ind på kontoen i løbet af 2015.

[node:aller-related-content]

På tredjepladsen sniger den amerikanske Las Vegas-bugtaler Terry Fator sig ind med en indkomst på 141 millioner kroner det seneste år. Fjerdepladsen tilhører endnu en Las Vegas-komiker, nemlig Jeff Dunham, som har gjort sine humoristiske bugtalerdukker til en lukrativ forretning. Sidste år indbragte det ham over 124 millioner kroner, og det giver en delt fjerdeplads med den 45-årige komikeren Russell Peters.

Det kræver en indkomst på mindst 49 millioner kroner at komme på komikernes top ti-liste. Og det krav er der bemærkelsesværdigt nok ikke en eneste kvinde, der har klaret.

Se hele listen her.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold