Hollywood1. oktober 2015

Musikmagasin: Her er årets kvinde 2015

Billboard har kåret Lady Gaga til årets kvinde i 2015. "Poker Face"-stjernen overtager prisen fra Taylor Swift, der var sidste års vinder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lady_gaga_aop.jpg
 All Over Press

Den ikoniske sangerinde, der kalder sine fans for "små monstre", kan nu tilføje endnu en pris til sin allerede svulmende samling. Lady Gaga har på få år etableret sig som et af de største navne inden for popmusikken, og nu kan hun også kalde sig for årets kvinde i 2015.

Det er det amerikanske musikmagasin Billboard som i samarbejde med tv-kanalen Lifetime afholder prisshowet "Women in Music", der sidste år hyldede kunstnere som Aretha Franklin, Ariana Grande og Iggy Azalea.

Mens Taylor Swift kunne tage prisen som årets kvinde med hjem i 2014, var Lady Gaga ikke til at komme udenom i år, fortæller Liz Gately, der er administrerende vicedirektør og programansvarlig for Lifetime.

- Lady Gaga er en ekstraordinær kunstner, der er symbol for den styrke, det mod og den viljestyrke, som vi på Lifetime hylder. Vi er meget spændte på at kunne tilbyde hende en platform, hvor hun kan få den anerkendelse, hun fortjener, fortæller Gately til Billboard.

Sangerinden med smag for kødkjoler får også flotte ord med på vejen fra Janice Min, der er direktør og kreativ ansvarlig for Guggenheim Media's underholdningsafdeling.

[node:aller-related-content]

- Fra hendes fantastiske optræden til Oscaruddelingen, til hendes turné, til hendes velgørende arbejde for at forbedre unges forhold, der er ikke nogen kvinder, som dominerer populærkulturen som hende. Sikke en drivkraft.

Lady Gaga, der har samlet seks Grammy Awards op i løbet af sin karriere, udgav for nylig sangen "Till it happens for you", der er et soundtrack til dokumentaren "The Hunting Ground" om voldtægter på amerikanske universiteter.

Prisuddelingen bliver afholdt i New York den 11. december.

https://imgix.seoghoer.dk/lady_gaga_aop2.jpg
 All Over Press

Og her er Årets Kvinde 2015 i fuld figur (Foto: All Over Press)

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold