Mirakel: Her bliver skuespiller reddet efter TRE dage fanget i junglen

En hyggelig vandretur i den thailandske jungle på Koh Samui var for nylig tæt på at koste en 38-årig britisk skuespiller livet.

Skuespilleren Paul Nicholls – der bedst kendes for at have spillet med i den britiske serie EastEnders – var nemlig så uheldig at falde ned fra et vandfald, da han forsøgte at tage en selfie af sig selv i de smukke omgivelser.

Faldet var så voldsomt, at Paul Nicholls smadrede sit knæ og ene ben voldsomt – og han var ude af stand til at tilkalde hjælp.

Der gik derfor hele tre dage, før at skuespilleren blev fundet og reddet. I de tre dage havde han ikke fået noget at spise.

Det skriver det britiske medie The Sun.

Paul Nicholls blev mandag indlagt på et lokalt hospital på den thailandske ø, efter at han var blevet fundet ved vandfaldet af en lokal thailænder.

Hans tilstand er ifølge det britiske medie ”alvorlig”, og han kan blandt andet se frem til en større rekonstruerende operation i sit knæ.

Det tog mere end to timer for redningsmandskabet at få bragt den 38-årige skuespiller til International Koh Samui Hospital, fordi han befandt sig i et øde og ufremkommeligt område på øen.

Her bliver skuespilleren reddet efter at have tilbragt tre dage hårdt kvæstet i den thailandske jungle. Foto: YouTube

I et interview med det britiske medie The Sun fortæller 38-årige Paul Nicholls, at han er ”heldig over at være i live”.

- Det tog så lang tid at finde mig. Det er underdrivelse at sige, at det ikke var en sjov situation.

I interviewet fortæller Paul Nicholls også om de alvorlige skader han fik, da han mistede balancen og styrtede ned fra vandfaldet:

- Jeg har et brækket ben, og jeg mangler en knæskal. Det kræver en komplet rekonstruktion.

Selv om Paul Nicholls havde en mobiltelefon med på vandreturen, kunne han ikke bruge den til at tilkalde hjælp. Mobilen druknede nemlig, da Paul Nicholls ramte vandet.

Den britiske ambassade er lige nu ved at finde ud af, om Paul Nicholls skal opereres i Thailand, eller om han kan blive fløjet hjem til England og få behandling der.

Paul Nicholls fik sin debut i EastEnders tilbage i 1996, hvor han spillede rollen som den skitzofrene Joe Wicks. Foto: All Over

Det er bestemt ikke første gang, at der er sket ulykker i jungleområdet på den thailandske ferieø. I sidste måned døde den amerikanske turist Geoffrey Maoi, 28, i samme område, efter at han – ligesom den britiske skuespiller – faldt i området.

At junglen kan være et farligt sted at vandre i blev i allerhøjeste grad bevist, da to hollandske piger tilbage i 2014 begav sig ud på en vandretur i Panama.

Pigerne forsvandt – og først flere måneder senere blev resterne af pigerne fundet – men mystikken skulle først lige til at begynde.

For man fandt også pigernes rygsække, der indeholdt et kamera fyldt med en række hårrejsende billeder fra pigernes skæbnesvangre tur. Hvem tog billederne, og var de et råb om hjælp? Læs mysteriet om Kris og Lisanne her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close