Her bliver alle James Bond'erne samlet

Nu samler voksmuseet Madame Tussauds alle Bond´sene i London.

Nu samler voksmuseet Madame Tussauds alle Bond´sene i London.

Foto: All Over

Der kommer til at syde af testosteron med så meget MAND samlet ét sted! 
 
For nu bliver alle seks skuespillere, der igennem tiden har spillet gentlemanden "agent 007", samlet på det berømte Madame Tussauds i London.
 
Voksmuseet, hvor man kan se masser af kendte mennesker i næsten levende live har i forvejen en voksfigur af den nuværende James Bond, Daniel Craig.
 
Og nu er de fem tidligere Mr.Bonds, Connery, Lazenby, Moore, Dalton, Brosnan ved at blive lavet og er planlagt til at stå klar i oktober i år. 
 

Sean Connery var den første, der spillede den berømte actionhelt i filmene "Dr.No", "From Russia with love", "Goldfinger", "Thunderball", "You only live twice" og "Diamonds are forever" (Foto: All Over)

George Lazenby spillede agent 007 i filmen "On her majesty's secret service" (Foto: All Over)

 Det var i filmene "Live and let die", "The man with the golden gun", "The spy who loved me" "Moonraker", "For your eyes only", "Octopussy" og "A view to a kill", at Roger moore var James Bond. (Foto: All Over)

Timothy Dalton var Mr. Bond i filmene "The living daylights" og "Licence to kill". (Foto: All Over)

Det var i filmene "Golden Eye" "Tomorrow never dies" "The world is not enough" og "Die another day" at Pierce Brosnan var agent 007. (Foto: All Over)

Den nuværende James Bond, Daniel Craig, er allerede en voksfigur på Madame Tussauds i London. Han har spillet Bond i filmene "Casino Royale", "Quantum of solace", "Skyfall" og i den nye film "Spectre", der skulle få premiere i Danmark den 6. november. (Foto: All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close