Hollywood10. januar 2011

Heinel i Hollywood

Læs om SE og HØR-journalistens liv i stjernernes by
Følg med i Jacob Heinels liv i Hollywood
Følg med i Jacob Heinels liv i Hollywood
 Foto: All Over m.fl.

De næste uger arbejder SE og HØR-journalisten Jacob Heinel i Hollywood. Han drikker kaffe, hvor de kendte indtager deres koffein, mens han holder et vågent øje med dem.

Følg med i Heinels hverdag i Hollywood her på seoghør.dk.

Mit nye "Mojo"

SE og HØR bliver ikke til på Havneholmen 33 i København, som er bladets postadresse. Det er godt nok her, redaktionen holder til - men det er ude i virkeligheden, alle de gode historier er.

Jeg har altid hængt meget ud i indre København. Lige fra jeg kom til byen fra kedelige Esbjerg, har jeg tuneret rundt på kaffebarer, cafeer, i fitnesscentre og på restauranter. Og om natten på barer og klubber. Det har været dyrt, men det har også været givtigt - og ikke mindst pissesjovt.

De kendte elsker også at opholde sig ude i byen. Hurtigt fandt jeg ud af, at Gothersgade nede ved Kongens Nytorv som regel er en magnet for de kendte. Mange af dem bor i området, og derfor kan jeg også afsløre, at hvis du gerne vil spotte kendte i København, skal du bare sætte dig på Mojo - eller MJ Coffee - som den hedder nu. Der på hjørnet af Borgergade og Gothersgade vælter de kendte ind og ud dagen lang. Jeg tør faktisk godt udstede en kendisgaranti der.

Nu bor jeg så i Los Angeles i Californien. I de kommende 3 måneder skriver jeg om kendte, der lever deres drøm ud i stjernebyen. Og ligesom i København er der et område, hvor det vælter med dem.

Mit gadehjørne minder mig lidt om "Mojo-hjørnet" i København. Min gade krydser nemlig Sunset Boulevard lige midt imellem de eksklusive butikker og fede natklubber.

Og på min lokale kaffebar kommer de kendte således ofte forbi for at få stillet deres kaffetørst. Så er det jo godt, at jeg arbejder bedst ude. Så jeg kan holde øje med, hvad de siger og laver, og fortælle det til jer.

Følg også med på Twitter - @jacobheinel

Sponsoreret indhold