Heinel i Hollywood

Følg med i Jacob Heinels liv i Hollywood

Følg med i Jacob Heinels liv i Hollywood

Foto: All Over m.fl.

De næste uger arbejder SE og HØR-journalisten Jacob Heinel i Hollywood. Han drikker kaffe, hvor de kendte indtager deres koffein, mens han holder et vågent øje med dem.

Følg med i Heinels hverdag i Hollywood her på seoghør.dk.

Drømmesælgere

Prisuddelingssæsonen er i fuld gang her i L.A., og det kan i den grad mærkes. Golden Globe løb af stablen i sidste uge, og allerede nu er Oscar-forberedelserne i fuld gang.

Da jeg så Golden Globes, bed jeg mærke i én ting. Det er Hollywood Foreign Press Association, der arrangerer prisuddelingen. Det vil sige, at det udelukkende er udenlandske journalister, der står bag.

Formålet med organisationen var oprindeligt at samle alle os udenlandske reportere i byen, fordi det er svært at komme ind i varmen. Og for 40-50 år siden var den amerikanske filmbranche fløjtende ligeglad med, om film blev set i Europa. Og dermed var vi ligegyldige.

Sådan er det ikke længere.

I nutidens globaliserede verden bliver vi i høj grad prioriteret. Vi får lov at interviewe skuespillerne fra filmene, så jeg kan fortælle jer hemmeligheder og spændende ting om stjernerne.

I dag er Hollywood Foreign Press Association også en noget anderledes forening, end den var dengang. Nu er Golden Globe-prisen en prestigepris - den er meget eftertragtet. Det betyder så også, at det er noget nær umuligt at komme i betragtning til at blive optaget i foreningen i dag. Der sidder 40 hardcore gamle journalister, der tjener kassen, og som kindkysser med Angelina Jolie på den røde løber.

Har de helt glemt, hvad deres formål med foreningen var?

En af talerne til Golden Globes handlede netop om, hvordan vi - udenlandske reportere - er med til at sælge drømmen om Hollywood. Vi er med til at vise verden alle de muligheder og spændende mennesker, der bor her i byen. Vi er med til at sælge rigdom, opture, nedture, palmer, strande og dyre biler.

Vi er drømmesælgere.

Og det første, man lærer her i byen, er, at intet er umuligt. Du kan, hvad du vil, og der er meget højt til loftet. Muligheder er uendelige - vi lever og ånder for friheden til at opnå vores drømme.

Jeg gør mig ingen forhåbninger om at blive medlem af Hollywood Foreign Press Association. Men jeg vil love jer, at jeg vil fortælle jer alt om min yndlingsby hver uge i SE og HØR.

Følg mig både her på sitet og på Twitter @jacobheinel
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close