Se billederne: Heidi Montag viser babybulen frem

Det bliver Heidi og Spencers første barn, der kommer til verden lige om lidt.

Det bliver Heidi og Spencers første barn, der kommer til verden lige om lidt.

Foto: All Over

Heidi Montag og Spencer Pratt bliver til oktober forældre for første gang, og nu har de været en tur på stranden for at få taget billeder, så man rigtigt kan se Heidis babybule. 

Og det er der kommet nogle sjove billeder ud af. 

De to "The Hills"-stjerner afslørede tilbage i april, at deres første barn var på vej, og at der var flere grunde til, at det først var nu, at de var klar til et barn.

- Heidi har gerne villet have et barn, siden den dag, jeg mødte hende, har Pratt fortalt til ugebladet US Weekly

Men faktisk havde Heidi gerne set, at babyen var kommet noget tidligere. 

- Jeg har villet have en baby i tre år, men Spencer var lidt tilbageholdende. Men så tog en ting den anden, og vi havde arbejdsopgaver, som fx "Celebrity Big Brother" i England, som jeg ikke havde lyst til at være gravid under, fortalte Heidi i samme interview

Heidi og Spencer har altid været mere end almindeligt glade for de amerikanske ugeblade, så da tiden var kommet til at fortælle, om de ventede en dreng eller en pige, så var det endnu en gang US Weekly, der fik lov til at skrive historien.

- Jeg løb ind i rummet og sagde: "Det var lægen. Han sagde, det er en dreng", har Heidi fortal, om det øjeblik hun fortalte Spencer nyheden, til US Weekly.

Selvom der altså nu er en lille dreng på vej til parret, så håber Heidi alligevel, at hun også en dag kan blive mor til en lille pige. 

- Jeg håber, at vi får en lille pige en dag. Men som mit første barn, ville jeg virkeligt gerne have en søn. Jeg tænkte, at det ville blive et mere naturligt bånd for Spencer, nu når hans far og han er så tætte, har Heidi fortalt.

Heidi og Spencer har efterhånden været sammen i ti år. Deres forhold startede under optagelserne til sæson fire af "The Hills". Året efter, i 2009, blev parret gift ved en ceremoni i Pasadena i Californien. 

Heidi og Spencer er i øvrigt ikke de eneste "The Hills"-stjerner, der bliver forældre i år. I juni blev Lauren Conrad mor for første gang, og i sidste måned var det så Whitney Ports tur til at kunne kalde sig mor

Du kan se billederne fra Heidi og Spencers strandtur i galleriet herunder

Højgravid Heidi Montag og Spencer Pratt på stranden - august 2017

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close