Hollywood 28. juli 2017

Heidi Klum på badeferie med sit 13 år yngre boytoy

Den tyske supermodel og hendes 13 år yngre kæreste Vito Schnabel har stadig godt gang i forholdet
Foto: All Over

Komikertrioen "Det brune punktum" lavede en gang en sang, der hed "Jeg vil i seng med de fleste", og den passer egentlig meget godt på supermodellen Heidi Klum.

Hun har nemlig en bred smag i mænd, i hvert fald hvis man kigger på de forskellige aldersgrupper, som hun har været sammen med. 

Flavio Briatore, som hun var sammen med for 14 år siden, var nemlig hele 23 år ældre end Heidi. Sangeren Seal var 10 år ældre end supermodellen. 

Og nu er Heidi så sammen med Vito Schnabel, som er 13 år yngre end hende. 

Heidi og Vito har været sammen siden 2014, og lige nu er de på badeferie sammen i St. Tropez. 

Her bliver der solet og pjasket med vand, mens Heidi ligner en, der stadig er smaskforelsket i sit 13 år yngre boytoy. Alderen betyder da heller ikke noget for den 44-årige model

- Det handler ikke om alder. Vi har en fantastisk kemi, vi har det sjovt sammen, og vi elsker hinanden. Det er lige meget, hvad andre siger. Så længe man har det fantastisk sammen, når man lukker døren til sit hjem, er det eneste, der virkelig betyder noget, har supermodellen tidligere sagt.    Heidi Klum fortalte sidste år, at hun mente, at det var kærlighed ved første blik, da hun mødte den unge Vito.    - Hvordan ved man, om det er den rette? Det er bare noget, man føler, når man ikke er i tvivl. Jeg kan ikke pege på noget bestemt - jeg faldt for hele pakken, jublede hun over for E! News sidste forår.   Klum har fire børn fra tidligere forhold. Hendes første datter, Helene, fik hun sammen med Flavio Briatore, mens hendes tre yngste børn har sangeren Seal som far.    Du kan se billeder fra Heidi og Vitos badeferie i galleriet herunder

Heidi Klum på badeferie med Vito Schnabel i St. Tropez

Sponsoreret indhold