Hollywood23. april 2015

Heidi Klum kysser på ’Game of Thrones’-stjerne

Et hedt tungekys blev det til mellem supermodellen og Pedro Pascal
Disse to lækre mennesker kan man se kysse i musikeren Sias nye musikvideo
Disse to lækre mennesker kan man se kysse i musikeren Sias nye musikvideo
 Foto: All Over PressDen tyske supermodel Heidi Klum kysser lystigt med skuespilleren Pedro Pascal, der er kendt for sin rolle som Oberyn Martell i hit-serien "Game of Thrones". Det skriver MTV News.

Det er dog tale om professionelle kys, da både topmodellen og skuespilleren optræder i sangerinden Sias nyeste musikvideo, hvor de to skal udveksle kys.

LÆS OGSÅ: Heidi Klum smider tøjet på juleferien

- Han er den dejligste fyr og en virkelig flot fyr, så det var ikke svært at kysse ham, siger 41-årige Heidi Klum til MTV News om sine kys med skuespilleren.

Alligevel var situationen en smule underlig, fortæller modellen.

LÆS OGSÅ: Heidi Klum: Sådan får du hendes bikinikrop

- Det er altid mærkeligt, når man møder en person for første gang og inden for fem minutter, så tungekysser man med den person. Meget underligt, siger Heidi Klum.

Hun fortæller dog til MTV News, at Pedro Pascal var meget professionel og hurtig til at falde ind i rollen, når kameraet begyndte at filme.

LÆS OGSÅ: Heidi Klum redder sønne fra drukne-døden

- Han var helt klar. Det tog mig et par optagelser at blive mere komfortabel, siger modellen, der i musikvideoen til "Flame Meet Gasoline" også optræder med den ikoniske hvide paryk, som er kendt fra Sias musikvideoer.

Sponsoreret indhold