Hollywood 29. december 2008

Heather Mills: Sagsøgt for sexchikane

Den etbenede models tidligere barnepige har nu lagt sag an mod milliardæren. Den unge pige hævder blandt andet, at hun blev tvunget til at se sin arbejdsgiver nøgen
Paul McCartneys eksskone Heather Mills trækker atter en gang slibrige overskrifter
Paul McCartneys eksskone Heather Mills trækker atter en gang slibrige overskrifter
Foto: All Over

Heather Mills, som tjente en formue på skilsmissen fra Paul McCartney, har i øjeblikket en meget dårlig smag i munden, efter det er kommet frem, at hendes barnepige har lagt sag an mod hende.

Barnepigen, Sara Trumble, anklager den tidligere model, fordi hun hævder, at hun blev tvunget til at sprøjte sin arbejdsgiver med selvbruner, mens Heather Mills var helt nøgen.

Sara Trumble, som blev ansat for at passe Heather Mills og Paul McCartheys 5-årige datter Beatrice, hævder også, at hun blev nødt til at arbejde på alle tidspunkter af døgnet og tvunget til at føntørre Heather Mills hår.

- Heather er knust over, at Sara, som hun betragtede som en del af familien, har valgt, at indgive disse beskyldninger imod hende. De påstande vil blive modbevist, siger den etbenedes talsperson.

Sara Trumble, som siger, at hun blev tvunget til at arbejde indtil midnat, selv om hun havde mødt klokken 7.30 om morgenen, forventes også at hævde, at hun blev truet af sin arbejdsgiver, som krævede, at hun holdt mund med alt, hvad hun så og hørte på jobbet.

Fik en bil i gave

Heather Mills hævder dog, at hun altid behandler sine medarbejdere ordentligt, og at Sara bestemt ikke har noget at beklage sig over.

- Heather gav Sara alt mellem himmel og jord. Da Sara sagde op, fik hun en bil i afskedsgave for himmelens skyld. Heather er chokeret og såret. Der er ingen hold i de anklager, siger den tidligere models repræsentant.

40-årige Heather Mills forventes at forsvare sig selv med, at Sara ikke kun var ansat som barnepige, men som ung pige i huset. Hun vil også slå på, at Sara fik tonsvis af gaver, blandt andet en rejse og alt Beatrices gamle tøj til hendes eget barn.

Hvis parterne ikke når til enighed i løbet af januar, så ender sagen i retten.
Sponsoreret indhold