Hollywood 23. juni 2008

Heather Mills: Kæreste med hotelarbejder

Den tidligere model har fundet sig noget nyt legetøj ovenpå skilsmissen fra Paul McCartney

40-årige Heather Mills har tilsyneladende fået nok af at date stjerner og andre rigmænd, i hvert fald er hun nu faldet for Jamie Walker - en "simpel" hotelmedarbejder.

Heather Mills mødte sin nye romance, da hun fornylig var på afslapningsferie på Tenerife sammen med sin fire-årige datter Beatrice, og nu er parret blevet kærester.

Venner af Heather siger, at hun er helt forgabt i den fire år yngre Jamie Walker, som arbejdede på det hotel, hvor hun ferierede.

- Heather er fuldstændig forblændet af Jamie. Han er trænings-junkie og Heather har pralet af, at hans krop er enormt veltrænet. Hun er også vild med den måde, han er sammen med Beatrice på og hans blide fascon overfor datteren, siger en kilde tæt på eksmodellen.

At Heather lige har inkasseret over 250 millioner kroner efter skilsmissen, og at Jamie Walker kun har en indtjening på omkring små 8.000 kroner pr. måned, spiller tilsyneladende ikke nogen rolle i forholdet, der efter Jamies egen mund, blev rigtig alvorligt efter, at parret tilbragte en romantisk weekend sammen i Brighton.

- Jeg er under stramme instruktioner om ikke at tale om det, men jeg antager, at I allerede ved det. Bare I er søde mod mig, siger Jamie Walker til News of The World, og får altså nærmere afsløret end hemmeligholdt sit forhold til millionøsen.

Sponsoreret indhold