Hollywood 23. oktober 2008

Heather Mills: Flottenheimer

Paul McCartneys etbenede ekskone har på rekordtid formøblet hans formue
Heather Mills har allerede spenderet 100 millioner kroner på undet et år
Heather Mills har allerede spenderet 100 millioner kroner på undet et år
Foto: All Over

Man kan ikke kalde Heather Mills en fedterøv. Da hun blev skilt fra Paul McCartney for under et år siden, blev hun mangemillionær.

Men det ville være synd at sige, at den tidligere pornomodel gemmer til natten. Tværtimod har hun haft spenderbukserne på lige siden hun gik fra sin 230 millioner kroner fattigere eksmand.

På de syv måneder hun har været skilt fra Beatles-legenden, har hun nemlig allerede spenderet næsten 100 millioner kroner.

Hun har blandt andet investeret i luksusejendomme og rejser og så har hun brugt intet mindre end 4,7 millioner kroner på personalelønninger!

På under et år har hun altså nået at bruge næsten halvdelen af sin formue.

Efter sigende er det gået op for Heather, at med den fart kontanterne ryger ud af lommerne på, så varer luksuslivet nok ikke ved.

Hun føler sig åbenbart så presset, at hun har spurgt sin ellers bitre eksmand, om han vil købe hendes dyre hus, som hun foreløbig har smidt næsten fire millioner kroner i bare til istandsættelse.

Hun har nemlig ikke længere råd til huslejen.

Og på trods af den langvarige og grimme skilsmissefejde så overvejer McCartney at købe eksens millionvilla. Parrets fireårige datter er nemlig utrolig glad for sit og moderens hundedyre hjem.

Sponsoreret indhold