Hollywood1. juli 2008

Heather Locklear: Indlagt på afvænningsklinik

En farlig blanding af sprut og piller kunne have kostet den 46-årige skuespiller livet
Heather Locklear blev i hemmelighed indlagt til afvænning i Arizona
Heather Locklear blev i hemmelighed indlagt til afvænning i Arizona
 Foto: All Over

Tidligere på måneden forlød det, at den amerikanske skuespiller var blevet indlagt med depression og angstanfald, men nu viser det sig at indlæggelsen skyldes noget helt andet.

Den 18. juni tjekkede Heather Locklear ind på en afvænningsklinik efter flere måneders problemer med sammenblandingen af stærk medicin og for meget spiritus.

Det var Heathers kæreste Jack Wager, som hun mødte under indspilningerne af Melrose Place i 1990'erne, der fik hende indlagt. Nogle mener han rent faktisk reddet hendes liv ved at kører hende på afvænningsklinikken.

- Jack samlede hende bogstaveligtalt op og kørte hende i smug til afvænningsklinikken i Arizona. Hun havde været død, hvis han ikke havde handlet, da han gjorde det, siger en kilde til National Enquirer.

- At Heather har indrømmet overfor sig selv, at hun havde et problem, er et stort skridt. Og det var Jack, der fik hende til at indse det, forsætter kilden til det amerikanske ugeblad.

Den 46-årige skuespillers venner har længe været bekymret for hendes helbred. Siden hun i april måned kom til skade under optagelserne til sin kommende film "Flirting with 40", der blev optaget på Hawaii, har hun taget stærk medicin pga. nakke og skuldre smerter.

Den medicin har Heather Locklear blandet med rigelige mængder af alkohol- en livsfarlig kombination.

Sponsoreret indhold