Hollywood31. juli 2016

HBO-chef åben for "Game of Thrones"-spinoff

HBO's nye programchef åbner op for, at der kan blive tale om at producere et spinoff af "Game of Thrones"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khjgame_of_thrones.jpg
 Foto: All Over Press

Det er ikke utænkeligt, at der før eller siden vil blive produceret en serie, som tager udgangspunkt i HBO's hitserie "Game of Thrones".

Det fortalte den nye programchef for streamingtjenesten, Casey Bloys, lørdag, da han mødte pressen til den årlige sommertur for Television Critics Association, hvor spørgsmålene om den populære serie ifølge mediet The Hollywood Reporter haglede ned over den nye chef.

Her afslørede HBO-chefen dog også, at samtaler om et spinoff af den uhyre populære serie stadig lå på forhandlingsbordet.

Se et galleri med "Game of Thrones"-stjernerne fra før de blev kendte nederst.

- Vi har talt om det. Det er ikke noget, som jeg er imod, men det er nødt til at give mening kreativt. Jeg er ikke sikker på, at drengene (instruktørerne, red.) kan forlige sig med tanken lige nu, når de skal til at starte produktion, lød det blandt andet fra HBO-chefen på lørdagens pressemåde, hvortil han også tilføjede:

- Vi er åbne for det. Drengene er ikke imod det, men der er ikke nogen konkrete planer lige nu.

På lørdagens pressemøde aflivede HBO-chefen også samtlige spekulationer om, hvorvidt der kunne ende med at blive mere end otte sæsoner af den populære serie.

Se et galleri med "Game of Thrones"-stjernerne fra før de blev kendte nederst.

- Hvis jeg kunne få dem (instruktørerne, red.) til at lave flere, ville jeg tage 10 sæsoner, men vi vil følge deres plan, med hvad de kunne gøre, og hvad den bedste version af showet er, lød det desuden fra Casey Bloys.

Det er tidligere blevet bekræftet, at "Game of Thrones" kommer til at bestå af i alt otte sæsoner, hvoraf de første seks allerede er rullet over skærmen.

/ritzau/FOKUS

Se et galleri med "Game of Thrones"-stjernerne fra før de blev kendte herunder:

Game of Thrones-stjernerne: Før de blev kendte

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_38.png

Sponsoreret indhold