Hollywood23. oktober 2015

Havde Jay-Z en affære med Rihanna?

En ny bog hævder, at Rihanna er grunden til, at der har været krise mellem Beyonce og Jay-Z.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rihanna_0.jpg
 All Over

Sidste år var der drama til den prestigefyldte MET Gala i New York, da Beyonces søster Solange gik amok på Jay-Z. Nu kommer forklaringen måske på, hvad der rent faktisk lå bag raserianfaldet.

https://imgix.seoghoer.dk/10.3736686br.jpg

Jay-Z og Beyonce til MET Gala i 2014 - inden Beyonces søster flippede ud på Jay-Z. (Foto: All Over)

Kendisjournalisten J. Randy Taraborrelli har skrevet en uautoriseret biografi ”Becoming Beyonce”, og i den hævdes det, at bagrunden for det famøse angreb var, at Jay-Z ville feste med Rihanna den aften. Det skriver Mirror.

I bogen hævdes det også, at Jay-Z og Beyonce holdt pause i deres forhold, tre år før de blev gift. Simpelthen fordi Jay-Z var træt af, at Beyonce var så opslugt af sit arbejde. Det var i den periode, at Jay-Z skulle have været sammen med Rihanna, som han også fik hentet ind til sit pladeselskab Def Jam.

[node:aller-related-content]

Om de rent faktisk var sammen, vides selvfølgelig ikke, men Beyonce skulle i hvert fald have troet, at der var sket noget mellem Jay-Z og Rihanna, og hun skulle efterfølgende have svært ved at stole på sin mand.

Og det var grunden til, at Solange gik amok på Jay-Z, da han ville feste med Rihanna efter MET Gala-festen, og Beyonce havde sagt nej til hans festplan.

https://imgix.seoghoer.dk/10.5078862cn.jpg

Solange gik amok på Jay-Z til MET Gala i 2014. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold