Hollywood17. juni 2015

”Harry Potter”-stjerne ramt af kræft

75-årige Sir John Hurt har fået kræft i bugspytkirtlen, men det skal ikke stoppe skuespillerveteranen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sir_john_hurt_aop.jpg
 All Over Press

Den 75-årige britiske skuespiller Sir John Hurt er en veteran i gamet og kendt for sine roller i blandt andet "Elephant Man", "Alien" og "Harry Potter". I dag meldte han ud, at han har fået konstateret kræft i bugspytkirtlen, men at det ikke skal sætte en stopper for den lange karriere.

- Jeg er i behandling og er mere end optimistisk i forhold til at opnå et tilfredsstillende resultat, som det hedder i medicinske termer, siger skuespilveteranen til Press Association.

John Hurt begyndte karrieren tilbage i 1961 og hans filmografi er lang. Den tæller blandt andet nyindspilningen af "Hercules" fra 2014 og rollen som War Doctor i tv-serien Doctor Who i 2013. Og hverken en pensionsværdig alder eller sygdom skal altså stoppe den ihærdige skuespillers imponerende karriere.

[node:aller-related-content]

- Jeg fortsætter med at fokusere på mine professionelle forpligtelser, og jeg skal snart indspille "Jeffrey Barney is Unwell" for BBC Radio 4, fortæller Sir John Hurt til Press Association, og tilføjer selv at titlen må være et af livets små paradokser, nu hvor han har fået sin alvorlige diagnose.

I 2015 blev John Hurt slået til ridder af dronning Elizabeth II, og har altså fået tilføjet titlen Sir til sit navn.

Sponsoreret indhold