Hollywood8. juli 2014

Harry Potter-stjerne får nyt bijob

Det er ikke kun skuespillet, der interesserer den unge stjerne Emma Watson
Emma Watson skal arbejde for FN
Emma Watson skal arbejde for FN
 Foto: AOPI maj dimitterede hun nemlig fra Brown University, og nu har skuespillerinden fået et nyt job som ambassadør for FN. Her skal hun kæmpe for kvinders rettigheder og for ligestilling, hvilket den 24-årige brite ser meget frem til.

LÆS OGSÅ: - Jeg kæmper for at passe ind på uni

LÆS OGSÅ: Emma Watson færdig på skolebænken

LÆS OGSÅ: Emma Watson er blevet single

- Kvinders rettigheder er noget, der er uadskilleligt forbundet med den, jeg er. Det ligger så dybt i min personlighed med så dybe rødder i mit liv, at jeg ikke kan forestille mig en mere spændende mulighed, siger Watson til BBC.

Som ambassadør er det meningen, at Watson skal arbejde for "HeForShe"-kampagnen, som går ud på at få drenge og mænd rundt omkring til at gøre op med den ulighed mellem kønnene, som mange kvinder i verden oplever.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/92a1c7549653432faacd50cb28557acc.jpg


Smukke Emma Watson glæder sig til sit nye job (Foto: AOP)

Og direktøren for FN's kvindeafdeling, Phumzile Mlambo-Ngcuka, er sikker på, at skuespillerinden er den rigtige til opgaven.

- Unge menneskers engagement ermeget vigtigt i forhold til at sætte fokus på ligestilling i det 21. århundrede. Og jeg er overbevist om, at Emmas intellekt og passion vil få vores budskab klart og tydeligt frem på et globalt plan, siger hun til BBC.

Emma Watson er ikke den eneste kendis, der er FN-ambassadør. Folk som Angelina Jolie, Charlize Theron og Stevie Wonder er nemlig det samme.

Sponsoreret indhold