Harry Potter-stjerne brækker nakken

Jim Tavaré har brækket nakken, 15 ribben, sit højre ben og dele af brystbenet.

Jim Tavaré har brækket nakken, 15 ribben, sit højre ben og dele af brystbenet.

Foto: All Over Press)

Den britiske skuespiller og komiker Jim Tavaré ligger i øjeblikket på hospitalet efter en alvorlig bilulykke. Det skriver flere medier, heriblandt BBC.

Jim Tavaré, der blandt andet er kendt for sin rolle som kroværten Tom i Harry Potter-filmen "Harry Potter og fangen fra Azkaban", stødte frontalt sammen med en anden bil tirsdag.

Siden da har den 54-årige komiker været indlagt med en brækket nakke og en punkteret lunge. Derudover har Jim Tavaré også brækket 15 ribben, sit højre ben og dele af brystbenet ved ulykken.

Jim Tavarés hustru, Laura Tavaré, har sendt en melding ud på Facebook for at oplyse fans om ulykken.

- Han har ind til videre gennemgået to blodtransfusioner og er på vej på operationsbordet. Dette er virkeligt, ikke en filmrolle. Send meget gerne positive tanker hans vej, mens han kæmper sig gennem dette, skrev Laura Tavaré på ægtemandens Facebook-profil sent tirsdag aften.

Opslaget giver ingen information om, hvor ulykken fandt sted, men ifølge avisen The Guardian opholder Jim Tavaré sig for det meste i Los Angeles.

Jim Tavaré er oprindeligt fra Essex i England. Ud over sin rolle i Harry Potter-filmen har han medvirket i tv-serien "Californication" og er medforfatter på den prisvindende britiske komedieserie "The Sketch Show", hvor han spiller flere roller.

Læs Facebook-opslaget her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close