Harrison Fords kone taler ud om flyulykke

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

All Over Press

Harrison Ford overlevede mirakuløst, da han måtte nødlande sit lille sportsfly 5. marts i år. Den 73-årige Hollywood-veteran kom i katastrofale problemer, da motoren satte ud kort efter take-off.

Filmstjernen var efter flystyrtet ved bevidsthed og blev efterfølgende udskrevet fra hospitalet uden varige mén, men psykisk har ulykken påvirket familien Ford, fortæller skuespillerens kone, Calista Flockhart.

- Det var meget hårdt og skræmmende for vores familie, fortalte skuespillerinden berørt mandag til en række medier fra scenen til årets Television Critics Association-møde.

- Jeg tror, at oplevelsen fik os til at indse, hvordan livet kan ændre sig i et splitsekund. Vi bliver bare nødt til at sætte pris på hvert sekund, vi er her, for man ved aldrig, hvad der sker, sagde den 50-årige "Ally McBeal"-stjerne.

Den efterfølgende havarirapport fra sikkerhedsmyndighederne har fastslået, at motorsvigtet skete på grund af en fejl i karburatoren.

- Piloten fortæller, at han ikke prøvede at genstarte motoren, men i stedet forsøgte at opretholde flyvehastigheden for at vende tilbage til lufthavnen, lød det fra National Transportation Safety Board (NTSB).

- I løbet af den manøvrering indså piloten, at han alligevel ikke var i stand til at nå landingsbanen. Efterfølgende ramte flyet toppen af et omkring 20 meter højt træ og ramte derefter jorden ved et åbent område på en golfbane, fastslog NTSB.

Ford brækkede sit bækken og en ankel ved ulykken, men det har ikke afskrækket den aldrende actionhelt, fortalte fru Ford.

- Han har det rigtig godt. Han elsker at flyve, så derfor elsker jeg det også, og jeg støtter ham 100 procent i det. Jeg elsker bare at tilbringe tid med min familie, tilføjede hun.

Flockhart og Ford mødte hinanden til Golden Globe-prisuddelingen i 2002. Parret forlovede sig i 2009 på valentinsdag og giftede sig 15. juni 2010.

Flockhart var i forvejen mor til sin adopterede søn, Liam, som Ford senere også adopterede.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close