Hollywood 19. maj 2008

HARRISON FORD: KOLD OVER FOR KRITIK

Den 66-årige skuespiller er ligeglad med, hvad kritikerne synes om den nye ”Indiana Jones”

19 år har publikum ventet på, at der skulle komme en firer i serien om verdens sejeste arkæolog Dr. Jones.
Og det er da også publikum, som Harrison Ford har haft i tankerne, da han sagde ja til at lave filmen "Indiana Jones og krystalkraniets kongerige". Han er nemlig fuldstændig kold overfor, hvad filmkritikerne mener om filmen. Det fortalte han ved verdenspremieren i Cannes, Frankrig.

- Det er ikke unormalt for noget, der er populært, at det bliver nedgjort. Jeg arbejder for de folk, som betaler for at se filmen - de er mine kunder. Mit fokus er, at levere den bedste oplevelse, jeg kan, sagde Ford.

Tiltrak stjernerne
Harrison Ford havde kæresten Calista Flockhart med til premieren. Han sagde også, at han var begejstret for, at han kunne tiltrække en ny generation til universet om den eventyrlystne arkæolog.
- Jeg er glad for, at vi har muligheden for at lave en film for de generationer af unge, som kun har set "Indiana Jones" på dvd derhjemme. Nu har de chancen for at se filmen i biografen.

Den stjernespækkede premiere havde tiltrukket en række af Hollywoods største navne til den røde løber. Herunder filmens instruktør Steven Spielberg og forfatteren George Lucas. Harrisons kvindelige medspiller Cate Blanchett var også troppet op, ligesom Christian Slater, Goldie Hawn, Natalie Portmann og Salma Hayek var mødt op for at se Indy svinge med pisken.

Se meget mere om Indiana Jones her.

Sponsoreret indhold