Hollywood16. marts 2016

Bekræftet: Harrison Ford er tilbage som Indiana Jones

Harrison Ford skal spille den ikoniske rolle i ”Indiana Jones 5”. Det bekræfter Disney
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.2021172.jpg
 Foto: All Over

Der har længe været spekuleret i, om Harrison Ford endnu en gang ville tage hatten på og svinge sin pisk som Indiana Jones, og nu er det ganske vist.

Harrison Ford skal igen spille den berømte rolle i film nummer fem, som efter planen skal ramme biograferne den 19. juli 2019. Det har Disney bekræftet, skriver filmsitet IMDB.

Samtidig er det også Steven Spielberg, der skal instruere filmen - der endnu ikke har fået en fuld titel men bare betegnes som ”Indiana Jones 5”.

- ”Indiana Jones” er en af de største helte i biografhistorien, og vi kan slet ikke vente med at bringe ham tilbage til skærmen i 2019, siger Disneys direktør Alan Horn i en pressemeddelelse.

Første gang Harrison Ford spillede rollen som den eventyrlystne arkæolog var tilbage i 1981, og siden er det blevet til fire yderligere film. Den sidste i rækken, ”Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” fik dog massiv kritik og blev ikke regnet som i nærheden så god som de tre ”gamle”. Så fans er allerede nu begyndt at glæde sig over Harrison Fords rolle, men på sociale medier kører kommentarerne også på, at fans håber, at den nye film bliver langt bedre end den fjerde.

Det må vi så håber, at Harrison Ford og Steven Spielberg kan sørge for, når vi igen skal se ”Indiana Jones” i biografen om tre år.

Sponsoreret indhold