Hollywood5. november 2009

Harlow: Ligner sin mor på en prik

Den lille søde trold har allerede lagt stjernerne for sine fødder med sit charmerende udseende
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland09/november/harlow-supercharmerende2-jpg.jpg

Store, brune øjne, trutmund og æblekinder. Der er ingen tvivl om, at den lille prinsesse allerede i en alder af 1 år har udseendet med sig.

Den lille krøltop er en tro kopi af sin berømte mor Nicole Richie og skal nok komme til at knuse en del hjerter med tiden.

Lillebror Sparrow er endnu for lille til, at man helt kan afgøre, om han mest minder om sit mødrene eller fædrene ophav.

Farmand er rockstjernen Joel Madden, der er meget stolt over sin kones dedikation til de små guldklumper.

- Når jeg arbejder, er det hele op til Nicole. Hun tager sig af ungerne, og de går hende aldrig på. Hun føler ikke, at hun går glip af noget - hun er deres mor af hele sit hjerte, har den rørstrømske far udtalt.

Harlow Winter Kate Madden er den lille øjestens fulde navn, og hun fylder 2 år den 11. januar. Lillebror Sparrow James Midnight Madden er stadig en lille baby. Han blev født den 9. september i år og er endnu ikke klar over, at hans navn betyder spurv.

- Min bekymring ved at opfostre en søn i Hollywood er, at han aldrig vil få noget at kæmpe for. Jeg ville give ham et navn, som han må forsvare. Jeg elsker det. Jeg synes, det er et smukt navn, siger den barske farmand.

Se billeder af alle de dejlige unger, der bor i den stjernespækkede by.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/46cc8ebf5c0a45a1aa4f3d06d6347756.jpg

Sponsoreret indhold