Jonah Hill i sorg: Har mistet sin blot 40-årige bror

(Foto: All Over)

Den amerikanske skuespiller Jonah Hill har på tragisk vis mistet sin kun 40-årige bror.

Jordan Feldstein døde fredag efter at være blevet ramt af et hjerteanfald. Han slog selv alarm til alarmcentralen, da han begyndte at blive stakåndet fredag.

- Da ambulanceredderne kom, fik han hjertestop og døde kort efter, udtaler en talsmand for familien over for det amerikanske medie People.

- Familien beder om ro i denne svære og uventede tid. I stedet for mad og blomster vil familien på et senere tidspunkt annoncere en mindehøjtidelighed, hvor der bliver mulighed for at donere penge i Jordan Feldsteins navn, udtaler familien videre.

Jordan Feldstein arbejdede som musikmanager og har blandt andet arbejdet sammen med Maroon 5. Han var direktør og grundlægger af Career Artist Management (CAM), et managementfirma, der havde stor succes i underholdningsbranchen.

Foruden samarbejdet med Maroon 5 arbejdede Jordan Feldstein også sammen med blandt andre Sara Bareilles, Miguel, Elle King, Big Boi, Rick Springfield, The B-52’s, Chromeo og Robin Thicke.

Han efterlader sig to børn.

Jordan Feldstein var gift to gange, en af gangene til Clint Eastwoods datter Francesca. Ægteskabet i 2013 varede dog kun en uge. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close