Har du set den? Coronavirus gør den her film til en af de mest sete i verden

Foto: Warner Bros.

Hollywoodfilmen fra 2011 minder enormt meget om den nuværende coronakrise, og det har i den grad fået folk til skærmene. Filmen er nemlig lige nu en af de mest populære film i verden.  

"Contagion", der er instrueret af Stephen Soderbergh ("Ocean's Eleven"), handler om en fiktiv og meget smitsom virus, der på ekstremt kort tid dræber mere end 26 millioner mennesker på verdensplan. 

Filmen ligger i skrivende stund på en flot andenplads på filmsiden IMDb, kun overgået af den spanske horrorfilm "Platformen". 

Warner Bros., filmselskabet bag "Contagion", har afsløret, at filmen i marts har været en deres mest efterspurgte film - kun lige overgået af "Harry Potter"-filmene. 

Chokerende

Den Oscar-vindende "Moonlight"-instruktør Berry Jenkins kunne til New York Times afsløre, at han naturligvis har set filmen, mens han har været i hjemmekarantæne, og den i allerhøjeste grad ramte ham.

- Jeg har betalt 80 kroner for at se en 10 år gammel film. Det har jeg aldrig gjort før, siger han og fortsætter:

- Den var chokerende. Det føltes som om, jeg så en dokumentar med skuespillere, der spillede rigtige mennesker. Den skræmte mig.

Store stjerner som Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Laurence Fishburne, Kate Winslet og Marion Cotillard medvirker alle i filmen. 

Se traileren til "Contagion" her, og vurdér om det også skal være din karantænefilm:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close