Hollywood27. oktober 2017

Hanson udgiver julealbum

De tre brødre i bandet Hanson er klar til at sprede julestemning med en ny udgivelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.00116605.jpg
 Foto: All Over Press

Hanson brød igennem med megahittet "MMMbop" i 1997, og nu - 20 år efter - udgiver de tre brødre i bandet så et julealbum.

Under titlen "Finally It's Christmas" fortolker Isaac, Zac og Taylor juleklassikere som Mariah Careys evergreen "All I Want For Christmas", "Please Come Home", "Winter Wonderland" og "Joy to the Mountain", der er et mix af julesangene "Joy to the World" og "Go Tell It On The Mountain".

Sangen "Jingle Bells" er akkompagneret af et børnekor, der består af de tre brødres i alt ti børn.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det er faktisk Hanson-brødrenes andet julealbum. Tilbage i 1997 udgav de "Snowed In", som Paste Magazine endda kårede som "det bedste julealbum nogensinde".

Lyt til en af Hansons julesange nederst i artiklen.

Den yngste bror Zac var blot 11 år, da de tre brødre fra Tulsa, Oklahoma brød igennem med ørehængeren "MMMbop". I dag er Isaac 36, Taylor er 34, mens yngstemanden Zac er 32.

Isaac blev i 2006 gift med Nicole Dufresne, som han havde set på femte række til en Hanson-koncert i 2003. De har børnene Clarke Everett, James Monroe og Nina Odette sammen.

Taylor danner par med Natalie Anne Bryant, som han giftede sig med i 2002. De har sammen fem børn: Jordan Ezra, River Samuel, Viggo Moriah, Penelope Anne og Wilhemina Jane.

Zac blev i 2006 gift med Kate Tucker. De har børnene John Ira Shepherd, Junia Rosa Ruth, George Abraham Walker og Mary Lucille Diana.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/7.05139023.jpg
 Foto: All Over Press

De tre Hanson-brødre på den røde løber i 2013. Foto: All Over Press.

I anledningen af at det er 20 år siden, Hanson brød igennem med "MMMbop" var bandet på turne i Europa i sommer. De spillede koncerter Køln og Hamburg i Tyskland, Amsterdam i Holland, Paris i Frankrig, Milano i Italien, Antwerpen i Belgien og til sidst London i England.

- At have lavet musik sammen i 25 år er en milepæl, som vi gerne vil markere, og er der en bedre måde at gøre det på, end med en jubilæumsturné, fortalte Taylor Hanson på bandets hjemmeside.

Udover, at det er 25 år siden, at drengene begyndte at lave musik sammen, så er det også i år 20 år siden, at drengene udgav albummet "Middle of Nowhere".

I anledningen af jubilæet udgav Hanson også et greatest hits-album, der fik titlen "Middle of Everywhere".

Lyt til en af Hansons julesange nederst i artiklen.

I galleriet kan du se Hanson-drengen før og nu.

Hanson-brødrene før og nu

Sponsoreret indhold