Hollywood24. juni 2014

Hans billede gik også viralt... Men hvem er mest lækker?

Fræk forbryder eller lækker løber?
Af af
Hvem er mest lækker, synes du? Zeedie Little eller Jeremy Meeks?
Hvem er mest lækker, synes du? Zeedie Little eller Jeremy Meeks?
 Foto: YouTube og FacebookI sidste uge gik billedet af Jeremy Meeks verden rundt: Den 30-årige mand fra Stockton, Californien, var blevet sat bag lås og slå af det lokale politi.

Det obligatoriske 'mugshot'-billede af Jeremy Meeks blev lagt på Stockton Police Departments Facebook-side, men politiet fik en lidt anden reaktion fra borgerne, end ordensmagten havde regnet med. For især kvinderne kunne ikke få øjnene fra den kønne kriminelle - mange var ikke sene til at konkludere, at Jeremy Meeks simpelthen bare var "frækkere end politiet tillader".

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/fbf82db97f2d4ec3985b9142b5e5177b.jpgIsær hans høje kindben og blå øjne har smeltet mange pigehjerter (Foto: Stockton Police Departments Facebook-side)


LÆS OGSÅ: Er denne mand frækkere end politiet tillader?

LÆS OGSÅ: Fræk fangede hittede på nettet - nu raser konen

Men Jeremy Meeks er ikke den første lækre mand, der er endt i medierne verden over takket været sit gode udseende.

I april 2012 var det ikke den første mand over målstregen, der stjal overskrifterne under et løb i Charleston, South Carolina. Det var tværtimod den dengang 25-årige Zeedie Little.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/060d6041040b40098112676927320574.jpgDet var dette billede af Zeedie Little, der i 2012 fik internetbrugere verden over til at gå i spåner (Foto: YouTube)


Han var i gang med et ti-kilometer-løb, da en fotograf tog dette tilfælde billede af Zeedie Little og efterfølgende lagde det på de sociale medier. Zeedie Little blev - lige som den frække fange - en internet-sensation på rekordtid med egen fanside på Facebook (som i dag har over 80.000 likes - Jereme Meeks har dog imponerende 144.000 likes!) og interviews i flere store medier.

De mange Zeedie-fans døbte ham "Ridiculously Photogenic Guy" (latterlig fotogen fyr) og jublede over, at han stadig kunne se hamrende godt ud, mens han svedte på løbeturen.

Og nu kan vi jo så passende spørge dig, læser: Hvem er mest lækker? Den frække fange eller den lækre løber?

Sponsoreret indhold