Hollywood 7. januar 2008

HANNAH MONTANA: KASSESUCCES

Mens Danmark knap har opdaget det syngende teenageidol, er USA allerede gået amok over TV-serien om pigen, der lever et dobbeltliv som popstjerne og skolepige

Hannah Montana. Ikke et navn, der får mange danskere op af stolen. Men hvis man laver den berømte Google-test, får man intet mindre end 1.550.000 hits.
Hvem er hun så? "Hannah Montana" er ikke bare endnu en amerikansk TV-serie, men snarere et fænomen opfundet af den amerikanske TV-kanal Disney Channel. Og et lukrativt fænomen må man vel sige, eftersom serien har 5 millioner seere om ugen.

Hannah Montana lever livet som feteret popstjerne: Giver flotte koncerter, kører i limousiner og har en kæmpe garderobe fyldt med det sidste nye modetøj. Men i virkeligheden er hun en helt almindelig teenager, som hedder Miley Stewart. Ingen ved, at hun lever et dobbeltliv, udover hendes familie og hendes bedste venner.

Rollen som Hannah Montana/Miley Stewart spilles af den 15-årige Miley Cyrus, hvis far - både i virkeligheden og på TV, er country-sangeren Billy Ray Cyrus, som hittede med sangen "Achy Breaky Heart" i starten af 1990'erne.

Gylden forretning
Som en ægte amerikansk kassesucces holder Hannah Montana sig ikke til skærmen. Hannah Montana sælges på dvd, hendes musik kan købes på cd, der er lavet computerspil om den syngende teenager og man kan købe bøger, bluser, kalendere og plakater med popstjernen.
Selvfølgelig kan man også købe de cd'er, som Miley Stewart lytter til i serien og de bøger, som hun læser.

Desuden turnerer Miley Cyrus i øjeblikket rundt i USA som Hannah Montana og optræder ved koncerter, som blev udsolgt på under fem minutter.Hannah Montana-bølgen har ikke helt ramt Danmark endnu, men mon ikke vi bare kan vente os. Disney plejer ikke at holde sig tilbage så længe, der er penge at tjene.

Se og lyt til Hannah Montana her.

Sponsoreret indhold