Hollywood14. juli 2008

"Hannah Montana": Flere frække fotos

Skuespilleren Miley Cyrus fra den populære serie kan se frem til endnu en fotoskandale
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/montanafraekfoto2-jpg.jpg

Hun er blot 15 år, Miley Cyrus, der er bedre kendt som Hannah Montana. Alligevel har hun allerede to uheldige episoder med lidt for afslørende billeder med i baggagen - og en tredje godt på vej.

En hacker har ifølge perezhilton.com skaffet sig adgang til nogle billeder, der ligger på sangerens og skuespillerens e-mail. Billeder, som angiveligt er taget med Miley Cyrus' mobiltelefon, og som hun skulle have sendt til Nick Jonas, som er med i bandet Jonas Brothers.

Billederne afslører bl.a. 15-årige Miley Cyrus under en bruser iført en meget gennemblødt og afslørende våd T-shirt, og et hvor hun udfordrende kysser mod sit mobilkamera, mens hun hiver meget højt op i sin top, så man kan se det meste af hendes mave.

Hackeren har offentliggjort tre billeder, men man kan betale for at se flere - endnu mere udfordrende billeder af Miley Cyrus.

Det er langtfra første gang, der er havnet lidt for frække billeder af den kun 15-årige pige på internettet. Både i januar og april i år florerede der billeder af den unge skuespiller i både nattøj og undertøj og med frække glimt i øjet.

MSN Starlounge beretter desuden, at "Hannah Montana"-stjernen blev stærkt kritiseret, da hun fremstod helt nøgen på en billedserie til Vanity Fair taget af stjernefotografen Annie Leibovitz. Hun var iført tøj på de mest strategiske steder. Alligevel har hun offentligt været ude at sige undskyld for billederne:

- Jeg deltog i en fotooptagelse, der skulle være kunstnerisk. Når jeg nu ser billederne og læser historien, føler jeg mig så flov, sagde Miley Cyrus ifølge MSN Starlounge.

Sponsoreret indhold