Hollywood 19. oktober 2012

Han var verdens mest sexede

Superstjerne ser dødeligt syg ud. Kan du kende ham?
Han er et af Hollywoods varmeste navne - men hot er hans look ikke for tiden.
Han er et af Hollywoods varmeste navne - men hot er hans look ikke for tiden.
Foto: All Over

I 2005 blev Matthew McConaughey udnævnt af People Magazine til at være planetens mest sexede, nulevende person.Men hvis kvinderne i dag vender sig om, efter den tidligere så hotte 42-årige superstjerne, er det nok mere af sympati end fascination.

People Magazine kårede i 2005 Matthew til at være den mest sexede, nulevende mand. (Foto: People Magazine)Superstjernen er nemlig gået igang med en superskrap kur, fordi han skal spille AIDS-patient i sin næste film "Dallas Buyers Club", og den har virket så godt, at Matthew McConaughey i dag ser skræmmende tynd ud.Gwyneth Paltrow: Skræmmende tyndDet er ellers ikke lang tid siden, at Matthew McConaughey foldede sig ud fra sin bedste side i rollen i stripfilmen "Magic Mike." Men med et vægttab på over 13 kg er de mange muskler forsvundet fra kroppen, og hans kinder begyndt at bule indad.

Matthew McConaughey med sin mor Kay på vej fra kirke forleden. (Foto: All Over)Will Smith: Datter sygeligt tyndMen mon ikke stjerneskuespilleren starter kampen for at vende tilbage til sit gamle, lækre jeg, så snart optagelserne til den nye film er overstået?

Så godt så Matthew McConaughey ud, da han for kort tid siden spillede med i filmen "Magic Mike". (Foto: Moviestore/Rex Features)

Sponsoreret indhold