BREAKING FRA USA: Halle Berry skal skilles

49-årige Halle Berry skal skilles fra gemalen Olivier Martinez. (Foto: All Over)

49-årige Halle Berry skal skilles fra gemalen Olivier Martinez. (Foto: All Over)

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: I 2002 blev Halle Berry den første sorte kvinde til at vinde en Academy Award for bedste kvindelige hovedrolle i Hollywood.

Siden er det gået ned ad bakke. Både med karrieren, men så sandelig også med privatlivet. Og tirsdag kom det så frem, at Berry skal skilles fra sin mand, Olivier Martinez, 49. Dermed bliver der sat punktum i Halles ægteskab nummer tre (!).

I skilsmissebegæringerne, som de nu begge har indleveret til retten i Los Angeles, står der, at parret har 'uforsonlige forskelligheder'. På dansk lyder det dramatisk, men det er ofte den mest brugte forklaring i amerikansk skilsmissejura. 

Olivier og Halle blev gift i 2013 har har sønnen Maceo-Robert på to år. De søger begge om at dele forældremyndigheden over den lille purk, og Martinez, der er fransk statsborger, skal søge om tilladelse hvis han ønsker at tage sønnike med uden for de californiske grænser. Dermed forsøger Halle at undgå et skrækscenarie med, at han pludselig tager barnet med til Frankrig uden for californisk jurisdiktion. 

Halle var alligevel en smule klog, da hun indgik det skandaleramte ægteskab. Parret har nemlig en ægtepagt, og den sikrer, at parret ikke skal dele formuen - men at de hver især må beholde, hvad de har tjent.

I begyndelsen af nullerne var Halle Berry den højest betalte kvindelige skuespiller i Hollywood. Det er hun bestemt ikke længere, men hun har stadig en betydelig større formue end Olivier. Ifølge Forbes er Halle stadig god for $80 MM - eller 528 millioner danske kroner.

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close