Hollywood4. november 2008

Halle Berry: Gid jeg var Kate

Skuespilleren afslører sit forbillede, når det gælder nøgenhed på film
Dejlige Halle Berry har ikke altid haft det lige nemt med at smide tøjet på film
Dejlige Halle Berry har ikke altid haft det lige nemt med at smide tøjet på film
 Foto: All Over

Sexede Halle Berry tænker altid på en helt speciel kvindelig stjerne, når hun arbejder med sin egen kvindelighed som skuespiller.

- Kate Winslet er altid nøgen på film. Hun sidder nøgen på toilettet og løber endda splitternøgen rundt. Hun er frigjort. Jeg ville så gerne være den type skuespiller, som føler sig godt tilpas med deres krop ligesom Kate, udtaler Halle til Elle.

Berry afslører også, at hendes nøgenscene i filmen "Swordfish" hjalp hende med a slippe af med de hæmninger, hun ellers altid har haft, når hun skulle lave nøgenscener.

- Jeg vidste, at den scene ville være filmens se-Halle-Berrys-bryster-scene, at der egentlig ikke var nogen mening med den, men jeg vidste også, hvad jeg fik ud af den, forklarer Berry, der med Kate i tankerne har fået et mere afslappet forhold til at smide tøjet, når instruktøren gerne vil have det.

For tiden arbejder den labre stjerne, der fødte sit første bar for under to år siden, på filmen "Frankie og Alice", der får premiere næste år - og mon ikke hun også blotter lidt hun denne gang - for instruktøren og ikke mindst for publikums skyld.

Tak Kate!

Sponsoreret indhold