Hollywood26. maj 2014

Hader at være sexsymbol

Scarlett Johansson gider ikke længere fokusere på at se perfekt ud
Scarlett Johansson gider ikke altid at se godt ud
Scarlett Johansson gider ikke altid at se godt ud
 Foto: All OverHun er flere gange blevet kåret som verdens smukkeste kvinde, og det er nok svært af finde en eneste mand, som ikke har et godt øje til Scarlett Johansson.

Men nu skal det være slut. Johansson selv er træt af at blive set på som et sexsymbol, og hun gider ikke længere at fokusere på altid at se perfekt ud. Det skriver Female First.

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson er træt af kælenavnet

- Det er fedt at være glamourøs, men jeg har ikke lyst til altid at være et trendy og glamourøst sexsymbol. Jeg gider ikke at være fanget i den rolle for evigt, fordi det varer ikke ved, siger den 29-årige skuespillerinde.

Og selv om det nok bliver svært for hende at slippe væk fra sin status som sexsymbol, kommer skønhedens krop snart til at ændre sig markant. Hun er nemlig gravid. Og det gør det svært for hende at opretholde sit perfekte ydre, mener hun.

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson vil ikke tale om sine trusser

Hun lægger også vægt på, at det er meget lettere for mænd at blive ved med at se fantastiske ud, selv om de ældes og bliver forældre.

- For mænd sker der bare ikke noget med kroppen på samme måde. Du kan sagtens være enhver kvindes drøm, uden at der er nogen, der tænker over, at du har otte børn, siger Johansson.

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson dropper velgørenhedsorganisation

Sponsoreret indhold