Hollywood3. juli 2009

Gwyneth Paltrow: Vil flytte til Spanien

Den kønne skuespillerinde er blevet forelsket i landet, hvor livet er markant anderledes end i New York
Hola Gwyneth, hablas espanol?
Hola Gwyneth, hablas espanol?
 Foto: All Over

36-årige Gwyneth Paltrow har netop afsluttet optagelserne til et helt nyt TV-show, hvor hun rejser rundt ved Middelhavet sammen med mesterkokken Mario Batali.

I den forbindelse er hun blevet så vild med Spanien, at hun kraftigt overvejer at skifte adressen i New York ud med en på Den Iberiske Halvø permanent.

- Det er så anderledes i forhold til Staterne. Landet har en historie, og bygningerne er tussegamle. Hvis en bygning er gammel i USA, så er den fra 1990, men her er den fra 500 før Kristi fødsel, siger Paltrow, der danner par med Coldplay-forsangeren Chris Martin, som lukker dette års Roskilde Festival søndag aften.

- Det er også, som om folk nyder livet en lille smule mere i Spanien. De løber ikke rundt og er stressede som i New York. De nyder at være sammen med familien, siger en nærmest forelsket Gwyneth.

Hun har i øvrigt tidligere kritiseret den amerikanske levevis, som da hun i 2006 sagde til en portugisisk avis, at hun bedre kunne lide den britiske levestil end den amerikanske, for "den er ikke så kapitalistisk".

Sponsoreret indhold