Gwyneth Paltrow ER blevet forlovet

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Foto: All Over Press

Der har været rygter om en forlovelse i et par måneder, men nu bekræfter Gwyneth Paltrow, at hun skal giftes med kæresten Brad Falchuk. 

Parret har været sammen i tre år. 

- Vi føler os ekstremt heldige over, at vi er kommet ind i hinandens liv. Når vores kollektive succes og fejltagelser kan være byggeklodser for et sundt og godt forhold, fortæller parret i en pressemeddelelse. Det skriver E!

Parret kommer også til at pryde forsiden af Gwyneths GOOP-magasin, der rammer de amerikanske bladkiosker i morgen tidlig. 

Gwyneth Paltrow var i 11 år gift med Coldplay-frontmanden Chris Martin, men de blev skilt 2014. Sammen har de børnene Apple, 13, og Moses, 11.
 
Brad Falchuk, der har produceret TV-serier som "Glee" og "American Horror Story", var tidligere gift med produceren Suzanne Falchuk. De blev skilt i 2013 og har sammen børnene Isabella og Brody. 
 
Artiklen fortsætter efter billedet

Gwyneth og Brad Falchuk på romantisk ferie. (Foto: All Over)
 
 

- Jeg har ødelagt så mange forhold, sagde den oscarvindende-stjerne og tilføjede:

- Men jeg er faktisk en rigtig god ven, en god søster, datter og mor. Hvis du ikke har et godt forhold til din partner, dine børn og bedste venner, så er det svært at hævde, at man er succesfuld.

Adspurgt om hun også forpurrede forholdet og forlovelsen med Hollywood-superstjernen Brad Pitt, som hun dannede par med fra 1994 til 1997, var svaret klart fra Paltrow:

- Jeg ødelagde det, lød det fra "Iron Man"-skuespillerinden, der også var kærester med superstjernen Ben Affleck fra 1997 til 2000.

I dag er hun dog færdig med at ødelægge sine kærlighedsforhold. 

- Det har krævet meget hårdt arbejde at komme hen til det sted, hvor jeg har et godt romantisk forhold, har skuespilleren fortalt. 

Du kan se flere billeder af Gwyneth Paltrow i galleriet herunder

Gwyneth Paltrow 43 år

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close