Hollywood25. november 2014

Gwen Stefani på hverdagsflugt

Når familielivet bliver for hårdt, får Mama Stefani sommetider lyst til at tage på motel
Gwen Stefani
Gwen Stefani
 Foto: All Over PressMed to livlige krudtugler og en baby på armen kan det være svært at jonglere med at få tid til det hele, uden at det ramler sammen en gang imellem.

Det oplevede Gwen Stefani, som er mor til drengene Kingston på otte, seksårige Zuma og den ni måneder gamle dreng Apollo, som hun har med sin mand, musikeren Gavin Rossdale. Det forklarede den 45-årige "No Doubt"-sangerinde i talkshowet "Ellen DeGeneres."

LÆS OGSÅ: Se billederne: Gwen Stefanis store mave

- Det er vanvittigt. Særligt mellem klokken fire om natten til klokken otte er hele huset et kaos, sagde Stefani, som nogle gange bare gerne ville smække døren for en stund i det til tider kaotiske småbørnsliv.

- Da vi her den anden dag kørte hjem, tænkte jeg på at tage på motel. Hvis jeg bare lige kunne finde et motelværelse, tage derhen og forsvinde fra mit liv, jokede sangerinden.

LÆS OGSÅ: Gwen Stefani mor igen

"The Voice"-dommeren havde taget drengene med backstage til talkshowet, og programmets vært, Ellen DeGeneres, roste børnene for at være så søde.

LÆS OGSÅ: Pharrell og Gwen Stefani i nyt samarbejde

- De har egentligt ikke rigtig lyst til at komme med til optagelserne af "The Voice", men det her ville de så gerne med til, sagde sangerinden om sine tre drenge.

Ud over sin dommertjans i "The Voice" kan Gwen Stefani også skrive skuespiller og designer på sit CV.

Sponsoreret indhold