Hollywood6. november 2015

Gwen Stefani laver musik med ny scoring

Knapt har Gwen Stefani og Blake Shelton annonceret at de dater, før de afslører, at der også kommer musik fra dem
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/gwen-1-jpg.jpg
 All Over Press

Det var noget af en overraskelse, da de nyskilte musikere No Doubt-sangerinden Gwen Stefani og countrystjernen Blake Shelton kunne afsløre, at de nu er et officielt par. Og som om det kærlige partnerskab ikke var nok, annoncerer de nu - bare en dag senere - at de også har skrevet en sang sammen. Det bekræfter deres talsperson, ifølge magasinet People.

Der er altså opstået sød musik i mere end en forstand, og det nye nummer kommer til at være på Blake Sheltons hjemmebane - der er nemlig tale om et countrynummer, skriver People. Det fremgår dog ikke, om det nye nummer kommer til at figurere på et nyt album fra en af de to musikstjerner.

Stjerneparret har været venner i flere år, og i øjeblikket er de begge med som dommere i sangkonkurrencen The Voice. 46-årige Gwen Stefani fortalte i august, at hendes ægteskab gennem 12 år med musikeren Gavin Rossdale var slut. Blake Shelton brød også i sommer med countrykollegaen Miranda Lambert efter fire års ægteskab.

[node:aller-related-content]

Tidligere har den 39-årige countrysanger dog været mere afvisende over for et eventuelt samarbejde.

- Musikalsk ved jeg ikke, hvad Gwen og jeg skulle have tilfælles. Pharrell og jeg har nok en del musikalsk tilfælles. Jeg ser ikke lige for mig, at Gwen og jeg skulle sætte os ned og skrive sange sammen, sagde Blake Shelton i et interview med People tidligere på året.

Sponsoreret indhold