Hollywood21. august 2016

Guldløberen Usain Bolt fylder 30 år i dag

Den jamaicanske sprinter Usain Bolt, der i dag fylder 30, har vundet ALT, der er at vinde. Men han har en anden sportsgren, han gerne vil prøve kræfter med.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.19952374.jpg
 Foto: All Over

I dag fylder jamaicanske Usain Bolt 30 år, og han skriver sig ind i historiebøgerne med sine mange OL-sejre. Bolt har vundet guld i 100 meter, 200 meter og 4 x 100 meter i både Beijing, London og Rio. Og han vinder nærmest hver eneste gang, han stiller op - og gør det overbevisende.

Han har verdensrekorden på 100 meter med tiden 9.58 sekunder og på 200 meter med 19.19 sekunder. I alt har Bolt, vundet 11 VM-medaljer.

Usain Bolt er nærmest synonym med en sejr i de korte sprintdistancer, og så er han en sportsmand, som fans elsker verden over, da han tager sig tid til folk, og generelt fremstår som en både sjov og sympatisk fyr.

Han har skrevet sig ind i historien med en såkaldt ”triple-triple”, som betyder, at han har vundet tre OL-guldmedaljer ved tre olympiske lege i træk. Det har INGEN andre gjort.

Så mon ikke, der bliver festet ekstra meget i aften, når Usain Bolt, der privat har været kæreste med Kasi Bennett de sidste par år, skal fejre både sin 30-års fødselsdag og afslutningen på OL i Rio.

Se Kasi Bennett her:

Nu har han godt nok snart ikke alderen med sig til den store drøm længere, men Usain Bolt har i lang tid slet ikke lagt skjul på, at han virkelig gerne vil prøve kræfter med en anden professionel sportsgren. Den høje sprinter er nemlig stor fan af fodboldklubben Manchester United, og han drømmer om at kunne få en karriere i den nordengelske klub, hvor han ville kunne spille sammen med stjerner som Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney, Paul Pogba og David De Gea.

Han har tidligere fået lov til at træne med klubben for sjov. Men det er nok ved at være for sent at blive rigtig professionel fodboldspiller for Usain Bolt, der ellers helt sikkert ville have masser af fart at byde ind med. Men det kan nok blive svært at overbevise klubbens manager Jose Mourinho om, at han skal spille.

- Altså, jeg synes, at jeg skal have en prøvetræning, og så se om de vil have mig eller ej. Jeg er sikker på, at jeg vil være god, for jeg er i form, jeg er hurtig, jeg har kontrol over bolden og forståelse for spillet. Så hvis de tester mig, er jeg sikker på, at de vil sige: “Her er en femårig kontrakt, Du er 30 år. Lad os gøre det”, siger Usain Bolt om en eventuel fremtid hos Manchester United ifølge fodboldklubbens hjemmeside.

Her bliver han hyldet af Manchester United:

Se flere billeder af Usain Bolt i galleriet her.

Usain Bolt

Sponsoreret indhold