Grace Jones: Rav i den

Grace Jones gav forleden koncert i Falconer og valgte altså at opleve lidt forår i København

Grace Jones gav forleden koncert i Falconer og valgte altså at opleve lidt forår i København

Foto: All Over

I går var der gang i Nyhavn. Solen skinnede, Danmark skulle spille i Parken, og den store smykkebutik Ravhuset havde fint besøg. Klokken 18 trillede nemlig en stor Mercedes op foran den treetagers rav-forretning og en servil chauffør åbnede bildøren for selveste Grace Jones, som sammen med en yngre langhåret fyr skridtede ind i Ravhuset, der ekstraordinært havde holdt åben for stjernen.

Den sorte limousine vakte en del opsigt blandt mange godt ristede fodboldfans, og da de fandt ud af, at det var Grace Jones inde i butikken, glemte de for en stund diskussionen om, hvorvidt Søren Larsen nu ville score en eller to gange, og hvorfor Bendtner skulle starte på bænken.

Her var chancen jo lige pludselig opstået til at få en autograf med hjem fra hovedstaden. Men om Grace, som selv i tide og utide bærer mærkelige hovedbeklædninger, blev skræmt af synet af de mange klaphatte og vikingehjelme og derfor ikke turde gå ud af butikken, er uvist.

Ingen autografer, men lange næser

I hvert fald kom hendes bryske unge ledsager ud og fortalte stolt, at han var hendes "personal securityguard" og bad folk om ikke at tage billeder af Grace Jones og ikke tale med hende til stor fortrydelse for en de danske fodbold- og Grace-fans.

Frøken Jones sprang nærmest ned ad trapperne med sine poser fyldt med rav og forsvandt ind i Mercedes'en, men fik dog lige svaret en fan, at hun havde det dejligt her i København.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close