Hollywood25. februar 2016

Grå hår eller bryster: Hvem skal være USAs 'førstedame'?

Bill Clinton, 69, eller Melania Trump, 45. En af de to bliver formentlig USAs kommende 'førstedame', hvis altså præsidentkandidaterne bliver Hillary og Donald til efteråret.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_2.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Store bryster eller gråt hår? Det bliver formentlig amerikanernes valg til efteråret.

Onsdag blev dagen, hvor amerikanerne mødte deres måske kommende førstedame, Melania Trump, på direkte TV. Den barmfagre superbabe er nemlig gift med rigmanden Donald Trump, 69, og hele dagen kørte interviews med hende. Melania svarede blandt andet på spørgsmålet om, hvordan og hvorfor hun faldt for den republikanske præsidentkandidat og realitystjerne. De fleste forestillede sig nok, at det ægteskab mest havde med dollarseddeler at gøre, men sådan forholder det sig slet, slet ikke, forsikrede Melania:

- Jeg faldt for hans sind. Han er så klog, sagde Melania Trump på gebrokkent engelsk til MSNBC-værten, Mika Brzezinski.

Melania er da heller ikke født i De Forenede Stater. Hun er født i Slovakiet, men blev amerikansk statsborger i 2006. Allerede i 2001 fik hun status som 'permanent borger' - og det er et centralt spørgsmål for mange. Hendes mand, Donald Trump, har nemlig svinet immigranter til.

- Men jeg kom her jo lovligt. Det er sådan man skal gøre det, sagde Melania, der før ægteskabet med Trump var supermodel.

Melania forklarede også amerikanerne om, at hendes mand blev misforstået, da han sagde, at alle muslimer burde bandlyses fra USA.

- Det er jo midlertidigt. Han vil jo bare beskytte USA, sagde hun.

På den anden side af den politiske midte, er Hillary Clintons bud på den kommende 'førstedame'. Og det er tidligere præsident Bill Clinton. Men som billedet viser, bliver det svært for ham at udkonkurrere smukke Melania på udseendet.

Men politik handler jo også om andet.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold