Hollywood4. august 2009

Gordon Ramsay: Broderen er hjemløs og narkoman

Den stenrige TV-kok har kappet alle forbindelser til sin bror, der i stedet har kvitteret med dødstrusler
Ramsay vil ikke have noget at gøre med sin bror, som han kalder den eneste ting, han er mislykkedes med
Ramsay vil ikke have noget at gøre med sin bror, som han kalder den eneste ting, han er mislykkedes med
 Foto: All Over

Med TV-programmet "Hell's Kitchen" og en række højt profilerede restauranter verden over er det lykkedes 42-årige Gordon Ramsay at gøre sig selv til et af Storbritanniens mest kendte mennesker - og ikke mindst multimillionær.

Kontrasten er derfor stor til hans 1 år yngre narkomanbror Ronnie Ramsay, som i denne uge blev fotograferet, mens han solgte Big Issue, der svarer til en engelsk udgave af Hus forbi, på gaden i Plymouth.

Ronnies liv har taget en ganske anden drejning end hans verdenskendte storebrors, især efter han i 2007 blev arresteret for narkotikabesiddelse i Indonesien - da han vendte tilbage til England efter udstået fængselsstraf, var det til et liv på gaden.

- Tingene er gået skævt for mig, siden jeg kom hjem fra Indonesien. Det er lang tid siden, men min familie vil stadig ikke snakke med mig, siger Ronnie Ramsay til Daily Mail.

Dødstrusler

Da Ronnie blev snuppet med 100 milligram heroin, bad han sin storebror om 60.000 kroner til en god advokat, men Gordon sagde blankt nej - måske fordi, han ifølge sin egen selvbiografi, allerede har betalt for 5 indlæggelser på forskellige afvænningsklinikker.

- Det er den eneste ting, jeg føler, jeg er mislykkedes med. Jeg synes, det er hårdt at vide, at der ikke er noget, jeg kan gøre for at hjælpe, skriver mesterkokken i bogen.

Han afslører også, at Ronnie efter afvisningen skulle have truet både ham og hans børn på livet.

- Selvsagt ønskede Ronnie penge. Han prøvede alt muligt. Dødstrusler og telefonopkald sent om natten fra forskellige forfærdelige mennesker, som sagde, at de vidste, hvornår mine børn fik fri fra skole, forklarer Gordon, der siden har fået installeret ekstra sikkerhedsudstyr i sit hjem.

Se billeder af Gordon Ramsays hjemløse narkomanbror her.

Sponsoreret indhold