Hollywood4. februar 2016

Retten afviser Bills sø-forklaring: Glem det, Cosby!

Som en desperat mand forsøgte Cosby forgæves i dag at få dommeren til at afvise voldtægtssagen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cosby.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Det er som om, at det efterhånden kun er Bill Cosby selv, der rent faktisk stadig tror på, at han ikke har voldtaget én eneste kvinde.

Koret af krænkede kvinder, der anklager ham for sådanne ugerninger, har da også for længst passeret 50 (!).

I dag forsøgte han pinagtigt at få dommeren i retten til helt at droppe sagen, fordi anklageren angiveligt - ifølge Cosbys folk - havde givet en lovning på, at den aldrig ville komme for retten.

Cosby mener, at det absolut kun var derfor, at han gik med til at udtale sig i den civile retssag, der udspillede sig år tilbage, og at sagen alene af den grund bør smides i papirkurven.

Den købte dommeren i Pennsylvania dog ikke. Vedkommende vurderede ikke, at den pågældende anklager havde ret til at komme med den vurdering, og dermed åbnes døren nu for det store bal: Sagen mod Cosby kan begynde.

Nu er det således ikke bare penge; det er friheden, der står på spil for skuespilleren, der engang blev kaldt 'hele USAs TV-far'. De tider er ovre - du kan ikke finde 'The Cosby Show'-genudsendelser på én eneste amerikansk TV-station. Det er simpelthen blevet politisk ukorrekt at vise. Og det bliver sikkert ikke bedre med tiden - om han vinder eller taber retssagen. Og flere nye TV-roller for han næppe.

Cosbys planer for det næste stykke tid er såmænd at sidde i retten og kæmpe for det image, der allerede er totalt smadret.

I dag udtalte han sig ikke i retssalen, og den næste retsdato er den ottende marts.

Sagen omhandler kun kvinden Andrea Constand, som Cosby arbejdede med på Temple University indtil 2004. Hun mener, at han bedøvede hende med en cocktail af sløvende piller og rødvin.

Det samme som 50 andre kvinder fra hele USA også hævder, at han har gjort mod dem.

Sponsoreret indhold