Hollywood 24. april 2014

Glattede ud med børnehjemsbesøg

Video: Skrækkelig hyldest til 2. verdenskrigs værste skurke sendte Bieber på charmeoffensiv
Sangstjernen Justin Bieber bad om tilgivelse med børnehjemsbesøg efter usympatisk billede. Se billedet og videoen her på SE og HØR
Sangstjernen Justin Bieber bad om tilgivelse med børnehjemsbesøg efter usympatisk billede. Se billedet og videoen her på SE og HØR
foto: All Over

Justin Bieber besøgte i går dansk tid et børnehjem i Japan, hvor han for tiden er på ferie sammen med familie og venner.

Det var de mange børn på børnehjemmet lykkelige for, da de kunne møde deres store popidol.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber i nye problemer

Til gengæld var resten af den japanske befolkning rasende over Biebers besøg.

Før sit besøg på børnehjemmet, havde Bieber nemlig gjort sig uheldigt bemærket. Faktisk så uheldigt bemærket, at den japanske befolkning blev rasende på ham, fordi han hædrede en række af landets allerværste krigsforbrydere.

LÆS OGSÅ: Video: Se Justin Bieber i retten

Bieber havde nemlig besøgt et flot japansk hus i Tokyo, der går under navnet Yasukuni. Her havde han taget et billede og lagt ud på nettet med teksten: "Tak for jeres velsignelse".


Det omdiskuterede foto, som Justin Bieber havde lagt på nettet (foto: Justin Bieber/Instagram)

Hvad Bieber måske ikke vidste, var, at Yasukuni er et hus, der ifølge japansk kultur gemmer på sjælene fra 14 af de værste japanske krigsforbrydere fra 2. verdenskrig.

Yasukuni er et meget følsomt sted, som det japanske folk mindes med sorg, frygt og tab - alt det, som krigen indebar for befolkningen.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber fjernet fra musem

Og da Justin Bieber ligefrem sagde tak til det omdiskuterede sted - og dets krigsforbrydere - for velsignelse, bragte han det japanske folks pis i kog.

Efter at mere end en halv million Instagram-brugere havde syntes godt om billedet, fandt Bieber ud af, hvad det var, han havde gjort og slettede hurtigt billedet på Instagram, hvor det ikke længere findes på hans profil.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber viser tusser

Det menes, at Bieber herefter ville gøre noget godt for Japan, da han selv var klar over, at han havde gjort sig selv yderst uheldigt bemærket. Derfor tog han sig tid i sin ferie til at besøge de mange forældreløse børn på børnehjemmet, som dansede og hyggede sig med den unge, canadiske sanger.

Her kan du se videoen, hvor Bieber besøger børnehjemmet:

Sponsoreret indhold