Hollywood15. juni 2011

Giggs: Er den gal med generne?

Mon de sexglade fyre er arveligt belastede? Det er nemlig ikke kun Ryan, der har været flittig med dilleren
Ryan Giggs var ikke alene om at bolle udenom
Ryan Giggs var ikke alene om at bolle udenom
 Foto: All Over

Selv om der så vidt vides ikke er videnskabelig bevis for, at utroskab kan forklares med dna, kunne man godt forledes til at tro, at lysten til at få lidt fremmed er mere udpræget i nogle familier end i andre.

Læs også: Ryan Giggs: Gør svigerinden til glædespige

Det gælder i hvert fald den skandaleramte Giggs-familie. Mens Rhodri er blevet fremstillet som et uskyldigt offer for broderens eskapader med hans kone, viser det sig nemlig nu, at hanrejen selv har været på grisebassen.

Mens Ryan Giggs tog sig lidt for kærligt af sin svigerinde, havde den forsmåede bror nemlig selv travlt i en fremmed kvindes seng. Det afslører en kvinde ved navn Danielle Healy.

- Rhodri er hyklerisk. Han er ikke bedre end Ryan. Jeg synes, det er for meget, at Rhodri spiller rollen som offer i skandalen. Har måske ikke haft en 8 år lang affære med mig, men han opførte sig ikke ligefrem som den perfekte familiefar, da jeg var sammen med ham, siger den 24-årige kvinde til The Sun.

Se også: Galleri: De kunne ikke holde dilleren i bukserne

Måske gemmer de 2 utro brødre på endnu flere hemmeligheder. Ryan Giggs har nemlig tilbudt broderen omkring 2 millioner kroner for at tie stille om eventuelt flere seksuelle skeletter, som Ryan måtte skjule i skabet.

Sponsoreret indhold