Hollywood3. november 2017

"Games of Thrones"-stjerne hemmeligt gift

Jason Momoa og Lisa Bonet blev mand og kone under en hemmelig ceremoni i starten af oktober
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.7762815x.jpg
 Foto: All Over Press

Jason Momoa, der spillede Khal Drogo i hitserien "Game of Thrones" og Lisa Bonet, der spillede Denise Huxtable i "Cosby og co." er blevet hemmeligt gift. Det skriver det amerikanske magasin Us Weekly.

Momoa, 38, og Bonet, 49, mødtes i 2005 og fik deres første barn, Lola, i juli 2007. Medierne antog, at parret i november samme år blev gift, da Momoa omtalte Bonet for "sin kone".

Deres andet barn, Nakoa-Wolf, kom til verden i 2008. Momoa er også papfar for Lisa Bonets datter Zoë Kravitz, som Lisa Bonet fik med rockstjernen Lenny Kravitz.

Men det er altså først nu, at parret har fået papirer på hinanden.

- Jason Momoa og Lisa Bonet havde et officielt bryllup for et par uger siden i deres hus i Topanga, Californien, afslører en insider til Us Weekly.

- De har åbenbart ikke været officielt gift før nu. De sagde, de havde "gjort det officielt", tilføjer kilden.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/got-cos.jpg
 Foto: All Over Press

Jason Momoa som Khal Drogo i "Games of Thrones" i 2011 og Lisa Bonet som Denise Huxtable i "Cosby og co." i 1988. Foto: All Over Press.

En anden kilde afslører over for Us Weekly, at parret erhvervede et ægteskabscertifikat den 2. oktober en uge før, de gav hinanden deres ja.

Blandt gæsterne var blandt andet Zoë Kravitz, skuespilleren Alicia Vikander og Michael Fassbender, der også lige selv er blevet gift, og adskillige af Jason Momoas tidligere skuespilkolleger.

- Han holder kontakten med de folk, han arbejder med på film, og han er en virkelig flink fyr, siger Us Weeklys kilde.

- Det var en stor fest og folk kom udenbys fra for at deltage, fortæller kilden om festen.

En Facebook-bruger, der så en vens foto fra brylluppet, fortæller, at gommen, der er fra Hawaii, bar en hvid, uknappet skjorte og en hawaiiansk blomsterkrans. Han havde sat sine lange lokker op i en knold.

Bonet så ifølge Facebook-brugeren "smuk ud", og der blev også optrådt med en traditionel hawaiinsk dans.

Parret mødtes gennem fælles venner i 2005, og Momoa afslørede, at han havde haft et crush på Bonet, siden han som dreng så hende i "Cosby og co.".

- Første gang vi mødtes, tænkte jeg: "Hende vil jeg ha'. Hende vil jeg gå efter", fortalte han til TV-værten Katie Couric tilbage i 2014.

- Jeg sagde det først til hende, efter vi havde fået vore to børn. Jeg sagde til hende: "Jeg stalkede dig på en måde. Jeg ville finde dig", afslører han.

Sponsoreret indhold