Hollywood3. september 2015

Game of Thrones sætter verdensrekord

Den populære tv-serie Game of Thrones er blevet optaget i Guinness rekordbog som den serie, der er blevet sendt i flest lande samtidig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/web1_game_of_thrones_aop.jpg
 All Over Press

Game of Thrones har de seneste år fået et enormt, verdensomspændende publikum, der følger med i de mange intriger og drab, der udspiller sig i Westeros. Nu er tv-serien blevet optaget i Guinness rekordbog, efter at andet afsnit af sæson fem blev vist i hele 173 lande på samme tidspunkt.

Dermed slår Game of Thrones krimiserien C.S.I., som hidtil havde rekorden, med to lande.

Maisie Williams, der spiller den rapkæftede pige Arya Stark, modtog prisen på vegne af hele Game of Throne-castet. I den forbindelse jokede hun med, at hun ikke ville afsløre overraskelsen for sin stedbror, der læser bøgerne.

- Jeg er så glad for, at Game of Thrones er kommet med i Guinness rekordbog. Jeg kommer ikke til at fortælle det til min stedbror, for han får bøgerne hvert år til jul. Jeg kan ikke vente med at se hans ansigtsudtryk, siger den unge stjerne til Bang Showbiz.

[node:aller-related-content]

Boybandet One Direction får også æren af at blive optaget i Guinness rekordbog med hele seks nye rekorder. De unge briter har blandt andet taget rekorden som gruppen med den mest populære sang i et dansespil og rekorderne for flest følgere på henholdsvis Twitter og YouTube for en musikgruppe.

Guinness rekordbog bliver udsendt næste år den 10. september 2016.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold