Hollywood3. maj 2016

Game of Thrones: Kit Harrington undskylder

Hvis du IKKE vil vide, hvad der sker i andet afsnit af denne sæson i “Game of Thrones”, så må du IKKE læse videre nu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.18538769.jpg
 Foto: All Over

Stop! Hvis du ikke vil vide, hvad der sker i andet afsnit af den nye sæson af ”Game of Thrones” på HBO NORDIC, så skal du ikke læse mere i denne artikel.

Sidste sæson sluttede med, at Jon Snow blev stukket ihjel, og det efterlod fans fortvivlede, og mange spekulerede i, at det kunne være, at Kit Harringtons rolle kunne bringes tilbage fra de døde.

Fans fik fornyet håb, da Kit Harrington blev spottet på settet for den nye sæson - men han sagde selv, at Jon Snow var død - og at han kun var der for at spille liget, der skulle ligge der i første afsnit.

Kit Harrington var heller ikke til gallapremieren på denne sæson, men for dem, der har set andet afsnit af den nye sæson, står det nu klart, at Jon Snow er blevet bragt tilbage til livet.

Selv om Melisandre troede, at hendes forsøg på at genoplive ham var gået i vasken, så vågnede den populære karakter op, da alle havde forladt rummet i en strålende afslutning på episoden - der for øvrigt også bød på et første møde med danske Pilou Asbæks rolle som Euron Greyjoy.

Kit Harrington undskylder nu for sine løgnhistorier, han har måttet fyre af, hver gang han er blevet spurgt ind til Jon Snows skæbne.

- Jeg vil gerne sige undskyld for at have løjet over for alle. Jeg er glad for, at folk var kede af det og oprørte over, at han var død- Min største frygt var, at folk var ligeglade. At det bare var: ”fint, Jon Snow er død”. Men det virker som om, at folk har haft samme reaktion som på ”Det røde bryllup”-episoden - en slags sorg. Og det betyder, at jeg - eller showet - gør noget rigtigt, siger Kit harrinton til EW.

Se billedet af Jon Snow, der lever igen, HER:

https://imgix.seoghoer.dk/got6_e2_1img_postair_jonsnow_050216.jpg
 Foto: HBO NORDIC

FOTO: HBO NORDIC

Se billederne fra Game of Thrones-gallapremieren:

Gallapremiere på Game of Thrones

Sponsoreret indhold